Tijdelijke huisvesting van Liberunits

Er zijn talloze momenten te bedenken wanneer u extra huisvesting nodig zou kunnen hebben. Niet alleen tijdens de verbouwing van uw huis kunt u namelijk behoefte hebben aan extra of tijdelijke huisvesting, ook op andere momenten kan het nodig zijn. Bij Liberunits denken we graag met uw uitdaging mee.

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. In veel situaties is het huren van tijdelijke huisvesting een goed idee. Het is flexibel en uiteindelijk ook nog duurzaam. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuren en verkopen van woonunits waarmee we u graag van dienst zijn.

Flexibel in te zetten huisvesting

Het grootste voordeel van tijdelijke huisvesting van Liberunits is de flexibiliteit die het biedt. Of u nou een relatief kleine of juist een hele grote ruimte nodig hebt, wij kunnen in alle opties voorzien. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een tijdelijke ruimte om een klaslokaal van te maken kunnen diverse woonunits aan elkaar gekoppeld worden.

Als u alleen op zoek bent naar een tijdelijk kantoor voor op een bouwplaats heeft u aan een unit genoeg. Daarbij wordt een ander voordeel direct duidelijk. Tijdelijke huisvesting kan namelijk van alles betekenen. Wij kunnen u helpen als u op zoek bent naar tijdelijke huisvesting voor een school, een kantoorruimte of om in te wonen.

Tijdelijke huisvesting snel beschikbaar

Een tweede voordeel is dat tijdelijke huisvesting van Liberunits altijd snel beschikbaar is. Bel ons direct als de behoefte ontstaat voor tijdelijke huisvesting. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn tijdens een verbouwing of wanneer uw eigen huis is beschadigd door bijvoorbeeld brand.

Tijdelijke huisvesting in de vorm van een verplaatsbare woonunit kan dan een goede oplossing zijn. Een woonunit kan namelijk binnen een dag geplaatst worden. Die droomverbouwing die u al jaren voor ogen heeft kan nu toch gaan plaatsvinden. Met een woonunit van Liberunits kunt u namelijk dicht bij huis blijven en het comfort ervaren wat u gewend bent.

Duurzame huisvesting

Niet geheel onbelangrijk is het feit dat tijdelijke huisvesting inzetten ontzettend duurzaam is. U gebruikt namelijk een woonunit die voor meerdere doeleinden ingezet kan worden en die niet per se uw eigendom hoeft te zijn. Door tijdelijke huisvesting in te zetten helpt u daardoor mee aan een beter milieu.

Materialen die worden gebruikt voor de bouw van een woonunit hoeven maar een keer aangeschaft te worden. Ons doel is dan ook niet alleen om onze klanten te ontzorgen met de service die we bieden, maar ook om bij te dragen aan verduurzaming. Bij Liberunits dragen we bij aan verduurzaming van tijdelijke huisvesting en hebben altijd tijdelijke huisvesting snel op locatie bezorgd.

Over Liberunits

Bij Liberunits hebben we ruim 35 jaar ervaring in tijdelijke accommodaties. Onze voorraad bestaat onder andere uit: werfketen, bouwketen, directieketen, kantoorunits, woonunits, toiletunits en sanitair units. We zijn als organisatie kleinschalig waardoor we dicht bij onze klanten blijven staan en de beste service kunnen bieden.

Door de korte lijnen zijn we slagvaardig en zeer scherp geprijsd. Bij ons kunt u terecht voor zowel het huren als kopen van tijdelijke huisvesting. Heeft u advies nodig? Laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag.

Recente berichten

De voordelen van modulaire bouwketens voor efficiëntie en kostenbesparing

Lees meer

Tijdelijke woonunits voor zorginstellingen voor het huisvesten van patiënten

Lees meer

Wat moet je verwachten van een tijdelijke woonunit?

Lees meer