Een ruimdenkend familiebedrijf

Liber Units is specialist in het renoveren, bouwen en verbouwen van gebruikte en nieuwe units, die zowel voor huur als koop geschikt zijn. Met meer dan 40 jaar expertise in modulaire bouw kunnen wij u adviseren en informeren om tot een geschikt resultaat te komen. Met meer dan 200 tot 400 units op voorraad kunnen we altijd een passende oplossing bieden. Vandaag de dag is Liber units een betrouwbare partner in de meest uiteenlopende branches, variërend van de bouw, recreatie tot het leveren van huisvesting voor arbeidsmigranten. Met korte lijnen, flexibiliteit en passie als kernwaarden voorzien we andere bedrijven van een passende huisvesting die gemakkelijk valt op of af te schalen wanneer nodig.

Over ons
Tim Mombers

Werken in een familiebedrijf is anders. De toekomst van een bedrijf met zo’n persoonlijke geschiedenis heeft persoonlijke waarde en lading. Door langdurig en direct contact met medewerkers en klanten ontstaat een vertrouwensband. Ons bedrijf stuurt dan ook minder op financiële winst en veel meer op een langdurig gezond bedrijf, een fijne bedrijfscultuur, tevreden klanten en een kwalitatief product. Tim Mombers – eigenaar Liber Units

Missie en visie

Missie & Visie

Missie

Liber Units wil een toonaangevend duurzaam en circulair huisvestingsbedrijf worden met altijd een passende ruimte voor iedere sector en dit dan ook voor vrijwel elke begroting. Om dit voor elkaar te krijgen zullen we blijven innoveren in duurzaamheid. Daarnaast zullen we op circulair gebied onze reststromen beperken en onze materialen voor zover mogelijk het te gebruiken, op deze manier verbruiken we zo min mogelijk fossiele brandstoffen.

Visie

Wij investeren veel in onze relaties, zowel opdrachtgevers als leverancier. Dit omdat wij het belangrijk vinden een langdurige relatie op te bouwen, waarbij verduurzaming voorop staat.

Duurzaamheid en circulariteit zijn onze drijfveren

Lees het hele verhaal over duurzaamheid bij Liber Units

container

Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden. Neem contact op!