Wij leveren maatwerk

Concept en ontwerp in overleg 

Uitgaande van de benodigde capaciteit en aanvankelijke wensen maken we een conceptontwerp voor uw behoefte.

Productie  

In onze werkplaats worden door onze eigen bouwers en installatietechnici de units geheel op maat verbouwd. De units verlaten de werkplaats van Liber Units praktisch klaar om in bedrijf gesteld te worden. Dat betekent 100 procent kwaliteitscontrole.

Liberunits
Werkwijze

Plaatsing en montage 

Wij kunnen het transport verzorgen naar de locatie. Daarnaast kunnen we de units monteren, dat houdt in het wind en waterdicht maken van de modules. Plaatsing duurt meestal slechts één dag tot enkele dagen.

Service

Ons familiebedrijf verleent op bepaalde units garantie. Modificaties, reparaties of uitbreiding: ook na de plaatsing van u maatwerk unit staat onze service tot u beschikking.

Laatste blogberichten

De voordelen van modulaire bouwketens voor efficiëntie en kostenbesparing

Modulaire bouwketens zijn voor allerlei situaties een ideale oplossing en voor verschillende doelen te gebruiken.

Tijdelijke woonunits voor zorginstellingen voor het huisvesten van patiënten

Een grote verbouwing van een zorginstelling of tijdelijke problematiek op het gebied van huisvesting, brengt met zich mee dat er andere woonruimte nodig is voor patiënten.

Wat moet je verwachten van een tijdelijke woonunit?

Een tijdelijke woonunit biedt natuurlijk niet de luxe van een volledig ingerichte eigen woning, maar voldoet prima in praktisch en comfortabel opzicht.

Wat kost een tijdelijke mobiele bouwkeet tijdens een verhuizing?

De kosten van een tijdelijke mobiele bouwkeet tijdens een verhuizing lopen uiteen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende opties om een keuze uit te maken.

Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden. Neem contact op!