Tijdelijke woonruimte huren: Uitleg en opties

Een woonunit huren kan op veel momenten uitkomst bieden. Als u bijvoorbeeld van plan bent uw huis grondig te verbouwen, of wanneer uw woning hersteld moet worden van brandschade. Op ieder moment dat u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte kan een woonunit uitkomst bieden. Een tijdelijke woonunit is flexibel in te richten en ook in diverse formaten te huren. Dus wanneer u behoefte heeft aan een kleine ruimte voor 1 tot 2 personen of voor een compleet gezin, met een woonunit kunt u alle kanten op.

Flexibele woonunit

Een van de grootste voordelen van het huren van een woonunit is het feit dat niets flexibeler is dan dit. U kunt ervoor kiezen de woonunit te huren en op te laten halen als u deze niet meer nodig heeft. Op deze manier heeft u echt alleen de extra woonruimte wanneer daar ook daadwerkelijke behoefte aan is. U kunt onze woonruimte al huren vanaf 3 maanden.

Tijdelijk woonruimte huren

Een woonunit huren is tijdelijk. Dat spreekt natuurlijk voor zich. Het voordeel hiervan is dat u niet direct de investering hoeft te doen voor de aanschaf van een woonunit. Als u tijdelijke woonruimte huurt kunt u zelf bepalen hoe lang u deze nodig heeft. Vanaf het moment dat u dit niet meer nodig heeft kunt u de huur direct opzeggen. Een woonunit van Liberunits kan zelfs binnen een week geplaatst worden, wat ervoor zorgt dat u ook in noodgevallen voorzien bent van woonruimte.

Huiselijke woonunit huren

Een ander voordeel van het huren van een woonunit is het feit dat deze huiselijk zijn ingericht. Ze zijn namelijk volledig geïsoleerd en vaak heeft u de keuze om een woonunit te huren waar bijvoorbeeld al een PVC vloerbedekking in ligt. Ook zijn ze voorzien van elektrische kachels. Op deze manier is een woonunit niet alleen geschikt voor de warmere dagen. Ook in de winter is het comfortabel wonen in een van onze woonunits.

Biedt mogelijkheden

Het spreekt voor zich dat een tijdelijke woonunit een hoop mogelijkheden biedt. Wanneer u bijvoorbeeld een brand thuis heeft gehad of wateroverlast, zult u vaak een ander onderkomen moeten zoeken voor de tijd dat uw woning wordt hersteld. In de meeste gevallen van schade wordt een tijdelijk onderkomen verzekerd. Met een woonunit kunt u dicht bij huis blijven en zijn er niet veel zaken die u moet aanpassen. Uw (post)adres blijft gelijk en verder verandert er niet veel. Mocht u niet verzekerd zijn voor tijdelijke woonruimte biedt een woonunit uitkomst omdat dat deze betaalbaar zijn.

Recente berichten

De voordelen van modulaire bouwketens voor efficiëntie en kostenbesparing

Lees meer

Tijdelijke woonunits voor zorginstellingen voor het huisvesten van patiënten

Lees meer

Wat moet je verwachten van een tijdelijke woonunit?

Lees meer