Tijdelijke woonunits voor zorginstellingen voor het huisvesten van patiënten

Een grote verbouwing van een zorginstelling of tijdelijke problematiek op het gebied van huisvesting, brengt met zich mee dat er andere woonruimte nodig is voor patiënten. Een flexibele en voordelige oplossing is binnen handbereik. Liber Units voorziet namelijk in een uitgebreid aanbod van tijdelijke woonunits om patiënten te huisvesten. De tijdelijke woonunits zijn bovendien in een breder verband te gebruiken. Bijvoorbeeld om een baan met tijdelijke huisvesting aan te bieden om op deze manier efficiënt zorgpersoneel te werven.

Tijdelijke huisvesting zorg

Het is heel gemakkelijk om de zorgcapaciteit van een zorginstelling met zorgunits of woonunits tijdelijk op te schalen. Daarbij bestaat er een keuze tussen het huren of kopen van tijdelijke woonunits voor zorginstellingen. Het is bovendien mogelijk om zorgunits of woonunits te combineren met kantoorunits. Naast dat er in tijdelijke huisvestiging voor patiënten is te realiseren, hebben wij units die in andere functies voorzien. Een kantoorunit is naast tijdelijke vervanging van de vaste kantoorruimte tijdelijk ook te gebruiken als wachtruimte of meldpunt.

Werkwijze

Bij het realiseren van tijdelijke woonunits voor zorginstellingen om patiënten te huisvesten, gaan wij graag met u in gesprek. Dit om uw voorwaarden en eisen met betrekking tot het plaatsen van woonunits of zorgunits uitgebreid te bespreken. Onze adviseur brengt expertise met zich mee en denkt daarom ook mee om de tijdelijke huisvesting zo praktisch en comfortabel mogelijk vorm te geven.

Daarbij hoort onder meer het opstellen van een plattegrond om tot een optimale indeling te komen. Hierdoor is het mogelijk om tijdelijke huisvesting samen te stellen in de zorg voor patiënten, waarbij de woonunits aan alle eisen voldoen. Bekijk onze projecten om onder meer een idee te krijgen hoe wij met het voorzien in tijdelijke woonunits voorzien in het oplossen van een huisvestingsprobleem.

Maatwerk voor tijdelijke huisvesting zorg

Elke zorginstelling heeft andere eisen en wensen met betrekking tot het invulling geven aan tijdelijke huisvesting voor patiënten. Dit is ook een reden waarom Liber Units in maatwerk voorziet, waarbij het concept en ontwerp in overleg worden samengesteld. Daarbij houden wij rekening met de gewenste capaciteit en wensen.

Het is bovendien mogelijk om na het maken van een indeling van de tijdelijke woonunits en/of zorgunits deze op maat te renoveren en te verbouwen. Onze installatietechnici en bouwers verbouwen de units op maat, waarna deze bij het verlaten van onze werkplaats direct gereed zijn om naar de locatie van uw zorginstelling over te brengen. Wij verzorgen dan ook het gehele traject in eigen beheer, zodat u verzekerd bent van 100% kwaliteit.

Tot 400 units beschikbaar

Liber Units biedt als voordeel dat er tot wel 400 units beschikbaar zijn om een tijdelijk huisvestingsprobleem voor patiënten op te lossen. Onze bestaande voorraad sluit wat dat betreft zowel aan op de vraag naar kleinschalige woonoplossingen als grootschalige huisvesting met een tijdelijk karakter. Bovendien zorgt de ruime voorraad ervoor dat het gemakkelijk is om snel te schakelen. Hierdoor is het mogelijk om voor iedere zorginstelling op een efficiënte manier een flexibele oplossing te bieden.

Plaatsing tijdelijke woonunits

Bij het huren of kopen van de tijdelijke woonunits voor zorginstellingen om patiënten te huisvesten, is het uiteraard mogelijk de plaatsing door ons te laten verzorgen. Hierbij dragen wij zorg voor het transport en voor de montage. Bij het monteren van de units is er sprake van het wind- en waterdicht maken. De plaatsing is in een enkele dag of in een aantal dagen door ons te realiseren. Bij verschillende units is er sprake van garantie. Daarnaast bieden wij ook na plaatsing een klantgerichte service, zoals wanneer u uitbreiding wenst of indien er een reparatie moet plaatsvinden.

Tijdelijke huisvesting voor zorgpersoneel

Het is in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt en woningmarkt lastig om aan zorgpersoneel te komen. Door tijdelijke huisvesting in combinatie met een baan aan te bieden, is het aantrekkelijk voor zorgpersoneel om bij uw zorginstelling te komen werken. Onze woonunits zijn volledig ingericht met woonkamer, keuken, slaapkamer en sanitaire ruimte met een douche en toilet. De units zijn bovendien geïsoleerd en voorzien van elektrische verwarming. Alle basiseisen voor een comfortabele woonruimte zijn wat dat betreft aanwezig.

Kantoorunits voor de zorg

Naast huisvesting voor patiënten van de zorginstelling kan de situatie zo zijn dat er ook tijdelijk kantoorruimte nodig is. Daar biedt Liber Units eveneens een oplossing voor met een variatie aan kantoorunits om als tijdelijk kantoor te dienen. Er zijn bijvoorbeeld kantoorunits met een keuken, maar ook met grote ramen of met een portiersloge beschikbaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Neem vrijblijvend contact voor meer informatie over tijdelijke woonunits voor zorginstellingen om patiënten of personeel tijdelijk te huisvesten. Bel naar +31(0)162-510005 of vul het contactformulier in.

Recente berichten

De voordelen van modulaire bouwketens voor efficiëntie en kostenbesparing

Lees meer

Wat moet je verwachten van een tijdelijke woonunit?

Lees meer

Wat kost een tijdelijke mobiele bouwkeet tijdens een verhuizing?

Lees meer